Hout-Beton schuttingen.

Onze schuttingen worden geleverd in geïmpregneerd hout , de schermen hebben een standaard maat van 180x180 . de betonnen palen zijn 280 lang en worden +- 80 cm de grond in geplaatst, de palen zijn in diverse kleuren leverbaar zoals atraciet en grijs .

19 Planks, 21 Planks en 23 Planks Tuinschermen

Bij een 19 planks scherm heeft u een doorkijk in een bepaalde hoek , Bij een 21 planks is dit minimaal waardoor u meer privacy heeft op uw terrein.
Bij een 23 planks is dit nihil waardoor u helemaal geen doorkijk heeft in geen enkele hoek.
van de genoemde aantallen planken worden er 2 horizontaal geplaatst , dus bijvoorbeeld 19 planks , dat zijn 17 verticale en 2 horizontale planken.
Wij leveren ook schermen met een gebogen bovenkant ook wel (toog) genoemd , Al onze schermen worden afgedekt met een afdeklat .

19 Planks - Tuinscherm

19 planks tuinscherm bestaat in totaal uit 19 planken, dit houd in dat er 17 verticaal en 2 horizontaal in verwerkt zitten.
Dit tuinscherm is een net wat goedkopere oplossing als met een 21 planks tuinscherm, maar biedt als nog voldoende privacy.

21 Planks - Tuinscherm

21 planks tuinscherm bestaat in totaal uit 21 planken, dit houd in dat er 19 verticaal en 2 horizontaal in verwerkt zitten.
Dit tiepe tuinscherm bied u een minimale doorkijk ,
waardoor u over voldoende privacy beschikt

23 Planks - Tuinscherm

23 planks tuinscherm bestaat in totaal uit 23 planken, dit houd in dat er 21 verticaal en 2 horizontaal in verwerkt zitten.
Of wilt u helemaal geen doorkijk dan is een 23 planks tuinscherm een optie . bij dit tiepe tuinscherm heeft u in geen enkele hoek een doorkijk

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Twijfel dan niet, en vraag een volledig vrijblijvende offerte aan.

Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op nemen! RS-Schuttingbouw.nl

Liever een Beton Schutting?

Bekijk de volgende voordelen over betonnen schuttingen